tisdag 16 november 2010

veckan

Nu var det ett tag sen som ja skrev, men ja vet inte om ja har så mycket att skriva om igentligen. Kameran har gett upp, då är det inget kul att läsa ett inlägg utan att kika på några bilder (iallafall i min smak.) Vi har kommit en bit med vår hall den är målad i samma färg som köket och lite av golvet är lagt. Sen får vi ordna några snygga skoställ och klädhängare och denna fina sittbänk med förvaring inunder vill ja ha.
Trappan som nu är betsad/vit i färg kommer bli helvit med trappstegsmattor

Sen när hallen är klar kan vi börja göra iordning hallen/rummet på övervåningen som kommer bli tvrum och kontor.
Kul när det händer lite, men som sakt det tar ju sin lilla tid och det blir inte att man kan hjälpa till så mycket.

Igår var vi på babysången vi var rätt många som var där och julia tycker det är kul att gå dit och träffa lite andra barn och komma iväg hemmifrån en stund. Lillplutten Wille han ligger med i ringen och kikar, gud vad han växer snart är han 3månader och på måndag ska vi till bvc för vaccination. Det ska bli spännande och se vad han väger denna gång, sist var det 6,1 så undra om han är uppe på 7? Ja ammar helt fortfarande och hoppas jag kan göra det ett tag till, han är nöjd och glad det är huvudsaken.

Idag har vi varit hemma, alwin har varit rätt lung och det brukar inte vara till hans vanliga för annars är han mellan golv och tak. Vid lunch somnade vi hela familjen och när vi vaknade tog jag tempen och han hade 39 grader. En liten tur till affären fick det bli iallafall för inhandling av mjölk till maten och sen postade ja ett par mammabyxor som ja hade på aktion på tradera. När vi kom tillbacka hem åt vi mat och nu ser vi på favorit filmen Emil i lönnerberga. Vi får väl se om det bli något dagis i morgon det återstår att se. Snart kommer älskling hem från jobbet så ska umgås med honom och barnen..

på återseende kram

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej!!
Tack för kommentaren i min blogg :-)

Jättehärligt hus ni ser ut att bo i, verkligen fint!!

// Kram Marie

anna sa...

alla julklappar är redan fixade men ska handla lite åt mamma o sen fyller visst teo 2 år snart =)