söndag 30 maj 2010

Tjällmo Marken.....

Kusinerna

I lördags var det Tjällmo marken och morgonen började med regn Ja stannande hemma medans resten av familjen gick ut på marken. Ja passade på att plocka orning lite här hemma, och under tiden så hade det slutade regna. När ja kom ut så möta ja upp dom andra efter halva rundan, då var farmor och farfar med oxå. Vi gick resten av marken tillsamman, och sen gick ja och alwin det som ja inte sett. På vägen passade vi på att gå förbi Sara.L som varit snäll och köpt regnkläder till Alwin när hon var i ullared i fredas. Stort tack till dig det var super snyggt och billigt oxå.
Efteråt gick vi hem med våra saker som vi handlat, Alwin fick ett monterings set som han kan skruva isär och ihop, väldigt uppskattat. Julia fick en jätte söt solstol, och älskling köpte ett par filmer.
Sen var vi bjudna på mat hos farmor /farfar jag och Julia gick och alwin och älskling åkte moppe ner. Vi fick jätte god kykling paj och sallad till.
Kusin Thilde var där oxå, tyvärr ses vi inte så ofta, det är synd tycker ja. Hoppas det blir mer nu i sommar. Efter god mat blev det fika och massa prat. Vi var inte hemma förrens till kvällen, en mycket trevlig dag har vi haft. Tack för den .....

söta Thilde

Inga kommentarer: